BAİBÜ, AKADEMİK HOCALARIMIZ MİSAFİRİMİZDİ. KONU GELECEĞİMİZ OLAN KIYMETLİ ADAY ÖĞRETMENLERİMİZ.

2020-2021  Güz döneminde, okulumuzda BAİBÜ, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Öğretmenliği  4. sınıfta okuyan 18 öğretmen adayımız, okulumuzda stajlarını yaptı.

Bu sene farklı olansa, pandemi süreci nedeniyle derslere canlı (uzaktan) katılım sağladılar.

Güz döneminde aday öğretmenlerimizin prosüdür gereği son değerlendirme toplantısı, 19 Ocak 2021  Salı günü okulumuzda gerçekleşti.

Aday öğretmenlerimizin akademik danışmanları olan,

BAİBÜ, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Sayın Duygu Saniye Öztürk Hanımefendi

BAİBÜ, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Bilgisayar ve Teknolojileri Eğitimi Bölümü, Eğitim  Programları ve Öğretim Anabilim Dalı, Dr. Öğretim Üyesi Sayın Meriç Tuncel  Hanımefendi


BAİBÜ, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü,  Okul Öncesi  Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Sayın Türker Sezer Beyefendi yi okulumuzda ağırladık. 

Yönetmelik hükümlerine göre aday öğretmenlerimizi değerlendirdik. Sonuçlandırdık.


Bu sene güz döneminde rehberlik yapan Okulumuzun kıymetli Hocaları,

Sayın Yusuf Akdeniz, Sayın Meryem Akça, Sayın Filiz Meç, Sayın Hatice Özdemir ve Sayın Sibel özkan Hocalarımız da bu gün okulumuzda aday öğretmenlerle ilgili güz dönemi son prosüdürleri tamamladırlar. kendilerine herzaman olduğu gibi teşekkür ederiz.


Okul Müdür Yardımcımız Sayın Fatih Bölükbaş Bey de sekretarya işlerini başarıyla yöneterek sürecin kusursuz tamamlanmasını sağladı. 


BAİBÜ'nin kıymetli ve saygıdeğer akademik  hocalarımızla yapıcı, akademik, geleceğimiz öğretmen adaylarımız için yapılması gereken konular üzerinde görüş alış verişinde bulunuduk.

Son olarak ta,  BAİBÜ, Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Sorumlulularımızdan Prof Dr Sayın Yusuf Cerit Beyefendiye ve  Prof. Dr Sayın Kaya Yıldız Beyefendiye, saygı, selam ve teşekkürlerimizi sunduk.

Yaz dönemindeki uygulamalarda görüşebilmek duygularıyla, saygıdeğer akademik misafirlerimizle  vedalaştık.

 


19-01-202119-01-202119-01-2021



Yazdır

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin



  Beğen | 6  kişi beğendi