KARNELER DİGİTAL ORTAMDA VERİLDİ

Okulumuzda  306 öğrenci karne aldı
****

ilkokul ve ortaokullarda eğitim öğretim yılının birinci döneminde karne basımı ve dağıtımının yapılmayacağı, karnelerin elektronik ortamda erişime açılacağı duyurulmuştu.

Karneler ile ilgili yapılan açıklamalar öğrenciler tarafından yakından takip ediliyor. Koronavirüs önlemleri kapsamında eğitimlerine uzaktan devam eden öğrenciler 22 Ocak'ta tatile girdiler.

Karneler e-okul üzerinden görüntüleniyor.

KARNELER NASIL VERİLECEK?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, karne dağıtımının nasıl olacağına ilişkin, "Karnelerini çevrim içi ortamda dijital olarak alacaklar. Keşke beraber kol kola girip de karne heyecanını yaşayabilsek ama inşallah o günler de gelecek. Ne olursa olsun çocukların karne almasını önemsediğimi söyleyebilirim. Dijital de olsa alsınlar, görsünler" dedi.

2020-2021 eğitim öğretim döneminin sonu olan 22 Ocak 2021 Cuma günü karneler e- Okul sistemi üzerinden verildi.

Öğrenciler karnelerine "e-okul.meb.gov.tr" internet sitesi üzerinden ulaşabilecek. Öğrenciler, "takdir ve teşekkür" belgelerine de sistem üzerinden erişebilecek.

22-01-2021