MEZUN ÖĞRENCİMİZ, TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİNE KOŞUYOR.

Bolu BİLSEM öğrencileri ve Bolu Göynük Ortaokulu öğrencilerimiz, TÜBİTAK Ortaokullar Arası Proje Yarışması Ankara Bölge Finallerinde elde ettikleri 2 Bölge birinciliği ve 3 Bölge ikinciliği olmak üzere 5 ayrı proje ile Türkiye Finallerinde yarışmaya hak kazandılar.

Öğrenciler, İl Müdürü Sayın Dr. Cemil Sarıcı'yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

İl Müdürümüz Sarıcı, projelerde emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılar diledi.

GEÇEN SENE MEZUN ÖĞRENCİMİZ ECE YÜKSEL,
TUBİTAK ÇALIŞMASINDA BİRİNCİ OLARAK,  TÜRKİYE FİNALİNDE YARIŞACAK.

Okulumuzdan geçen sene mezun olan Ece Yüksel, aynı zamanda BİLSEM'de öğrenci.

Geçen sene mezun öğrencimiz Ece Yüksel ile çalışma arkadaşı Gülal Zeynep Öncü bölge birincisi olarak, Türkiye finallerinde yarışacaklar.

TANIDIK BİRİ: SERAY ALTUNÖZ

Atatürk Ortaokulu'nda  öğretmenlik yapan ve mahallemize ve öğrencilerimize çok hizmetler veren

Sayın Seray Altınöz hocamız, daha sonra BİLSEM okuluna atandı.

Orada projeleri ile Bolu'da hep gündemden inmiyor.

"Oyun Arkadaşım" projesiyle, gene birincilik alarak büyük ses getirdi.

İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Cemil Sarıcı,  Sayın Seray Altunöz hocamızı ve geçen sene mezun öğrencimiz Ece Yüksel ile,  çalışma arkadaşı Gülal Zeynep Öncü'yü tebrik etti.

Bizler de ekibi tebrik ederiz.

****
PROJE EKİBİ ÇALIŞMALARININ BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ OKULUMUZDA YAPTI.

Bölge birincisi olan "OYUN ARKADAŞIM" proje çalışmaları Atatürk İlkokulumuzda yapılmıştı.

BİLSEM Müdürü Sayın Dr. Ferdi KILIÇ, Okul Müdürümüze bu nedenlerden dolayı teşekkür etti:

Bilsem Müdürü Sayın Dr. Ferdi Kılıç, Okul Müdürümüz Sayın Fuat Bayramoğlu ile görüşerek, okulumuzdaki tüm paydaşlarımıza, yardım eden arkadaşlarımıza teşekkürlerini sundu.

Okul Müdürümüz Fuat  BAYRAMOĞLU,  Dr Ferdi KILIÇ'a, okul olarak bundan sonraki çalışmalarda da "tam destek, hep destek", sözü verdi.

****

Ankara'daki haziran ayı başında  yapılacak Türkiye Finallerini gelişmelerini sizlere sitemiz aracılığıyla duyuracağız.

MEZUNLARIMIZ BU BAŞARIYI YAKALIYOR.

ŞU ANDA OKUYAN ÖĞRENCİLERİMİZ, EVLATLARIMIZ DA,

BÖYLE BAŞARILARI İNŞAALLAH BİZLERE YAŞATIRLAR.

BU GÜN,

HER VELİMİZE, HER ÖĞRENCİMİZE, HER ÖĞRETMENİMİZE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİZ.

27-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-202327-05-2023