Atatürk İlkokulu

Telefon : (0374)2151302
Belgegeçer : (0374) 212 09 15
WEB http://boluataturkio.meb.k12.tr
Adres : Gölyüzü Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No 243 Posta Kodu 14100 Merkez / Bolu
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen : 0
Resim Sınıfı : 1
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 0
Fen Laboratuvarı: 0
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 0
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 09.00 - 17.00
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli(Doğal gaz)
Pansiyon : Yok
Lojman : Okulumuza ait lojman bulunmamaktadır. Sayısı:0
Servis : Servis ihtiyacı yoktur.
Ulaşım : Okulumuz Bolu´nun merkezi mahallelerinden Gölyüzü Mahallesi´ndedir. Belediye, valilik, hastaneler, bankalar vb. kurumlara yürüyüş mesafesindedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz, Türkiye’nin iki büyük metropol kenti olan Ankara ile İstanbul’u birbirine bağlayan karayolu üzerinde yer alan, muhteşem coğrafi yapısı, büyük ve derin ormanları, kaynağını yüksek dağ sıralarından alan irili ufaklı akarsuları, ormanların arasında birer yeşimtaşı gibi parlayan gölleri, sağlık kaynağı yeraltı suları ve yaylalarıyla yalnız Batı Karadeniz’in değil Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bolu’da bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz, il merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Badminton, Oryantiring
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : S.O.S ( Save Our Species Türlerimizi Koruyalım ) Macera parkı( Çocuk oyun atölyesi) Resim odası Zeka oyunları sınıfı
Diğer Hususlar : Okulumuz sevgi temelli, temiz ve çağdaş bir anlayışla, milli değerlerine bağlı, Yasalar ve hukuk kuralları içinde yönetilen bir okuldur.