Atatürk İlkokulu
Gölyüzü Mahallesi İzzet Baysal Caddesi No 243 Posta Kodu 14100 Merkez / Bolu

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

Kaloriferli(Doğal gaz)

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

Okulumuza ait lojman bulunmamaktadır.

Servis ihtiyacı yoktur.

Okulumuz, Bolu il merkezinde bulunmaktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz, Türkiye’nin iki büyük metropol kenti olan Ankara ile İstanbul’u birbirine bağlayan karayolu üzerinde yer alan, muhteşem coğrafi yapısı, büyük ve derin ormanları, kaynağını yüksek dağ sıralarından alan irili ufaklı akarsuları, ormanların arasında birer yeşimtaşı gibi parlayan gölleri, sağlık kaynağı yeraltı suları ve yaylalarıyla yalnız Batı Karadeniz’in değil Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Bolu’da bulunmaktadır.

Badminton, Oryantiring

Matematik yarışmaları- Labaratuvar kurma-

Proje Çalışmaları

S.O.S ( Save Our Species Türlerimizi Koruyalım ) Macera parkı( Çocuk oyun atölyesi) Resim odası Zeka oyunları sınıfı

Diğer Hususlar

Okulumuz sevgi temelli, temiz ve çağdaş bir anlayışla, milli değerlerine bağlı, Yasalar ve hukuk kuralları içinde yönetilen bir okuldur.